Cismigiul Copiilor, doua zile de veselie


Anul acesta Ziua Copilului pica intr-o sambata, asadar picii nostri vor avea sansa de a se rasfata cat cuprinde: nu e zi de scoala, ba mai mult vine si duminica, prin urmare distractia se poate prelungi pe 2 zile! Si pentru ca e vorba de un weekend intreg, dedicati-l copiilor vostri.
Parcul Cismigiu va deveni in weekendul 1 si 2 iunie un Univers al Copilariei. Un maraton al surprizelor, asa au intitulat organizatorii, ArCuB (Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti), evenimentul din acest an.
Se va canta, se va dansa si se va juca teatru. Toate aleile parcului vor fi pline de printese si cavaleri, clovni si magicieni. Copiii vor fi inconjurati de baloane colorate si se vor distra pana la caderea serii. Atelierele, jocurile si concursurile le vor atrage atentia, pe Insula Veseliei cei mici fiind invitati sa creeze papusi si figuri Origami. In Foisor, vor fi pictati pe fata si coafati, iar pe Podul Artelor, portretele lor vor fi realizate de artisti plastici si caricaturisti, la final primindu-le cadou.
Pe cele doua scene amplasate in apropierea Foisorului si langa lac vor urca multe ansambluri artistice, trupe de teatru si dans, coruri de copii si solisti. Acest eveniment se desfasoara deja de 12 ani, avand o frumoasa istorie in spate si multi fani printre parinti, bunici si copii. (image credit - ArCub.ro)

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.