In Baneasa Shopping City, tema zilei este Orasul copiilor. Faci fata provocarilor?


Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City si Teatrul de Animatie Tandarica au pregatit activitati inteligente pentru copii: spectacole de teatru si ateliere de creatie!
Program:
31 mai, incepand cu ora 18:00, "Motanul incaltat", o piesa interactiva unde publicul este invitat sa dialogheze cu personajele.
1 iunie, incepand cu ora 11:00, pe scena cinematografului va rula spectacolul "Capra cu trei iezi", dupa celebra poveste al lui Ion Creanga.
2 iunie, "Pacala" incepand cu ora 11:00, o piesa presarata cu situatii comice, in care personajele "in carne si oase" alterneaza cu papusile.
Pretul unui bilet este de 22 de lei.
Micutii sunt asteptati la atelierele de creatie care vor avea loc in foaierul Grand Cinema Digiplex, in compania personajelor interpretate de catre actorii Teatrului de Animatie Tandarica.
Zana cea Buna si Printesa de Cristal sunt gazdele Atelierului de Distractie, unde copiii vor putea participa la o multime de jocuri si concursuri.
Cei mici isi vor explora latura artistica in cadrul Atelierului de Origami, unde Minnie Mouse ii va invata cum pot realiza figurine de hartie.
In cadrul Atelierului de Papusi, Cenusareasa le va arata participantilor cum pot fi create papusi din materiale si obiecte obisnuite.
In plus, vor face primii pasi in lumea dansului, in cadrul atelierului sustinut de catre doi indrumatori profesionisti.
Atelierele au loc pe 31 mai intre orele 17:00-18:00, pe 1 si 2 iunie intre orele 12:00-13:00.
In data de 1 iunie, incepand cu ora 17:00, in foaierul cinematografului va incepe Carnavalul Micilor Vedete, un bal mascat interactiv, amuzant si plin de surprize.
Pe langa animatori, la petrecere vor fi prezenti si super eroi, printese si personaje de poveste.
Si pentru ca petrecerea sa nu ne surprinda nepregatiti, toti micutii pot participa in Baneasa Shopping City la sesiunile de face painting, isi pot accesoriza tinutele, iar cei mai iscusiti isi pot crea propriile masti. Apoi, ca niste adevarate vedete, isi vor completa tinuta cu peruci colorate si ochelari haiosi!
Si pentru ca dupa toate astea se cere o fotografie, pot merge la Photo Corner-ul de la intrarea in cinematograf. Fotografia realizata iti va aduce aminte de o zi minunata de 1 iunie.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.