Militari Shopping Center - Fii vedeta noastra, distractia te asteapta!


In perioada 31 mai - 2 iunie la Militari Shopping Center se desfasoara un program special dedicat tuturor copiilor! Prichindelul tau are un talent deosebit? Nu mai sta pe ganduri! Il poti inscrie la concursul de Desene pe Asfalt sau la editia a IV-a a concursului Music Star si daca este cel mai talentat, va pleca acasa nu doar cu dulciuri, dar si cu unul din cele 4 premii de 500 lei!
Pe langa spectacolele pregatite pentru ei, copiii vor avea parte in fiecare zi de sedinte de pictura pe fata si vor primi cadou baloane modelate.

PROGRAM EVENIMENTE
31 Mai
15:00-17:00 - Atelier de creatie
17:00-19:00 - Carnavalul Copiilor: spectacol de muzica si dans, parada costumelor, concursuri cu premii
1 Iunie
11:00-14:00 - Concurs de desene pe asfalt si jocurile copilariei
15:00-16:00 - Teatru de papusi
17:00-19:00 - Spectacol "Music Star" editia a IV-a: Concurs cu probe de cantec si dans, prezentari de moda, animatie, jocuri si distractie
2 Iunie
11:00-14:00 - Concurs de desene pe asfalt si Jocurile copilariei
11:00-13:00 - Discoteca pentru copii: in ritm de dans cu mascotele jucause
14:00-16:00 - Un Spectacol Magic: Emiliano si al sau atelier magic

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.