Sun Plaza, copiii isteti se distreaza de ziua lor


De 1 iunie, Sun Plaza este destinatia copiilor isteti!
De ziua lor, Sun Plaza Shopping Center invita copiii de toate varstele sa sarbatoreasca impreuna cea mai vesela zi a anului! Asa cum i-a obisnuit, Centrul Comercial din sudul Capitalei a pregatit numeroase surprize si jocuri pentru cei mici, picturi pe fata, baloane, jocuri stiintifice si creative, muzica si dans!
Sun Plaza le ofera celor mai inteligenti si creativi prichindei o zi intreaga de distractie, in care vor avea sansa sa se transforme in mici oameni de stiinta si artisti. Acestia vor putea sa participe la experimente organizate de Fun Science, in cadrul carora vor invata despre electricitate, vor descoperi cat de distractiva este chimia, vor construi submarine si rachete si vor afla mai multe despre satelitul natural al Pamantului, Luna.
Iar pentru a-i ajuta sa constientizeze mai bine importanta curateniei in viata lor, copiii vor invata sa-si creeze propriile produse necesare pentru igiena zilnica, de care, cu siguranta, se vor preocupa cu mai multa bucurie.
In plus, toti copilasii vor avea ocazia sa ia parte la ateliere de creatie din hartie, unde vor putea confectiona colaje, masti de hartie si o gradinita de vara in miniatura.
Pentru ca 1 iunie este o zi magica, Sun Plaza a mai pregatit un spectacol de magie si iluzionism, precum si o parada de papusi uriase.
Si cum de la sarbatoarea copiilor nu putea lipsi cel mai bun prieten al lor, simpaticul dinozaur Sunny, mascota Sun Plaza, va fi alaturi de micuti si, impreuna cu asistenta lui, vor imparti baloane si dulciuri tuturor celor prezenti!

Program:

10:45 – Desene pe fata, modelare baloane si distractie cu trupa Zurli
11:00 – Cor de copii Bimbam
11:15 – Parada de papusi uriase
11:15 – Workshop stiintific cu Fun Science si workshop de creativitate cu hartie
12:00 – Spectacol de magie si iluzionism
12:50 – Cor de copii Bimbam
13:05 – Workshop stiintific cu Fun Science si workshop de creativitate cu hartie
14:35 – Trupa de dans Wilmark
14:50 – Workshop stiintific cu Fun Science
15:35 - Trupa de dans Wilmark

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.