Vara asta vine vacanta cu trenul... "Antipa"


Intre 1 iulie si 13 septembrie, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" ofera copiilor ramasi in Capitala programe educationale, care sa le dezvolte creativitatea, imaginatia si simtul artistic. Se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 15 ani. Ei au de ales intre mai multe module de cate 2 saptamani, care costa de la 200 de lei. Interesant este ca se pot alege mai multe module, la care copilul poate merge in aceeasi zi. Parintii pot alege orele de desfasurare a acestor programe in perioada cat ei sunt la serviciu, copiii avand astfel timpul ocupat cu activitati interesante. Prescolarii si scolarii mici pot merge la Atelierele Holy Molly sau la Corabia Vacantei, iar elevii au de ales intre Scoala de Vara, Academia Copiilor, Atelierele de Joaca si Dezvoltare, Corabia Vacantei si Micii Sanitari. In timpul acestor programe vor afla o multime de informatii despre plante, insecte, pesti, mamifere, igiena si lectii de prim ajutor.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un reviewWidget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.