La Muzeul de Geologie copiii fac o calatorie inapoi in timp


Vara aceasta, Muzeul de Geologie organizeaza, asa cum o face de cativa ani, programe pentru copii, prescolari si scolari. Modulele de desfasoara in iulie, august si septembrie si se adreseaza copiilor cu varste intre 5 si 10 ani. Primul program al muzeului se numeste "Cum sa construiesti un dinozaur" si presupune 2 module, fiecare cu un cost de 50 de lei, in primul se construieste scheletul dinozaurului, iar in al doilea se definitiveaza si se picteaza, astfel incat, la final, micul creator sa aiba propriul dinozaur. Cel de-al doilea program este "Alfabetul preistoric" si se adreseaza prescolarilor sau celor ce tocmai au terminat clasa I. Copiii vor calatori pe continentul Pangeea, unde vor descoperi plante si animale din vremuri stravechi, ale caror denumiri le vor invata pictand, modeland si facand colaje cu litere. La fiecare intalnire copilul va face cunostinta cu anumite litere si animale, iar pana la sfarsitul programului va afla tot alfabetul si o multime de informatii despre lumea preistorica. Fiecare intalnire costa 16 lei si dureaza 60 de minute.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.