Ne imbarcam mai usor cu Blue Air


Companiile aeriene romanesti cauta sa imbunatateasca serviciile catre turisti, fapt imbucurator acum, cand suntem la mijlocul vacantei de vara.

Incepand cu 8 iulie, compania aeriana low-cost Blue Air a introdus sistemul Check-in comun, pentru toate zborurile cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni).

Ghiseele de Check-in, denumite acum Ghisee de Predare bagaje, se vor deschide cu 3 ore si 30 de minute inainte de ora de decolare, pentru a fluidiza traficul si activitatea din cadrul Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni). Prin urmare, nu vor mai fi ghisee dedicate unui singur zbor, iar acestea vor fi disponibile pentru toate zborurile Blue Air care au ora de decolare peste 3 ore si 30 de minute sau mai putin.

Pentru noi, parintii, acesta este un castig, deoarece vom sta mai putin cu bagajele gramada la ghiseu, avand mai mult timp la dispozitie pentru cumparaturi in magazinele Duty Free sau alte formalitati legate de transportul copiilor. Vom putea folosi timpul suplimentar rezolvand problema locurilor in avion, pentru ca toata familia sa aiba locuri alaturate. Aceasta situatie se poate rezolva la Ghiseele de Predare Bagaje, unde familiile cu copii au prioritate. (image credit: blue--air.com)

 

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor

Mersul in vacanta presupune si calatoria cu un mijloc de transport, fie el terestru, naval sau aerian si deseori suntem pusi in fata raului de miscare, mai ales in ceea ce ii priveste pe cei mici.

Vacanta cu copiii la Stirile ProTv Vacanta cu copiii la Stirile ProTv

"Ne-am intors de curand din vacanta si m-am gandit sa va povestesc despre Playmobil - un parc de distractii suuuuper, cum zic fetele, in care ziua trece prea repede"...

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.