Vacanta in familie, cu Flavius de la Hara


Flavius Buzila este liderul trupei Hara si are o familie frumoasa. Comoara lui este, evident, fiica Maria, de 6 ani. Artistul a acceptat sa ne povesteasca putin despre vacantele lui de familie.

 

Care a fost cea mai frumoasa vacanta alaturi de copilul tau?

Anul acesta, de Paste, am petrecut o super vacanta de 6 zile la Nessebar, in Bulgaria.

 

Vara aceasta unde iti faci concediul alaturi de familie si ce asteptari ai de la vacanta voastra?

Noi avem o activitate mai neobisnuita, asa ca si vacantele noastre sunt altfel: am fost deja la munte, in zona Bistritei, si planuim o vacanta in Grecia, pe frumoasa insula Santorini! Va fi ceva special pentru toti trei, dar mai ales pentru Maria!

 

Unde visati sa mai plecati, la un moment dat,  in "formula completa", si de ce ai ales respectiva destinatie?

Am fost foarte impresionati de Chicago, un oras superb, cu multe atractii turistice, inclusiv pentru copii!! Vrem sa o ducem si pe cea mica acolo, acum e pregatita sa zboare cu avionul J.

 

Ce ar trebui sa contina vacanta ta ideala alaturi de copii?

Noi cautam locuri speciale, nu neaparat foarte "turistice", dar cu servicii de calitate si multe activitati recreative pentru copii!

 

Care este destinatia voastra ideala de iarna? De ce?

Nu avem o destinatie "ideala", dar mergem cu mare placere in Austria, dar si la Azuga, la schi si sanie!

 

Dintre locurile de vacanta de iarna, ce aveti pe lista de "must do" si cand planuiti sa plecati? De ce ati ales aceasta destinatie?

Iarna cautam cat mai multe intalniri cu zapada: schi, sanie, patine etc. Daca e in preajma Craciunului, atunci savuram cu placere atmosfera de poveste din casa bunicii de la Bistrita sau a targurilor de Craciun din Viena!

 

In Romania, unde va place sa mergeti?

Vara la mare, in Vama Veche, sau la munte, in Bistrita si Bucovina… iarna la schi, in pasul Tihuta sau la Azuga!

 

Unde ati vrea sa mergeti in Romania in concediu, dar asteptati conditii mai bune, din categoria drumuri, atractii locale amenajate, hoteluri de calitate?

Ne gandim sa mergem in zonele rurale din Maramures sau Bistrita-Nasaud si in statiuni montane, cum ar fi Tusnad, Izvorul Mures, Borsec...

 

Povesteste-ne o aventura amuzanta dintr-una dintre vacantele tale alaturi de fetita ta.

A fost foarte distractiva aventura noastra cu tiroliana  la Bran! Maria s-a descurcat cel mai bine, eu si sotia mea ne-am cam facut de ras!

 

Sa ne intoarcem putin in timp? Care a fost cea mai frumoasa vacanta a ta alaturi de parinti pe vremea cand erai de-o schioapa?

Prima iesire in "tari straine"! Aveam doar 8 ani si tata ne-a dus intr-o excursie cu tema istorica la Vidin, in Bulgaria! Mi s-a parut fascinant sa vad oameni vorbind alta limba, magazinele aratand altfel, faptul ca puteam sa cumpar viniluri cu muzica din Vest…

 

Ce fel de articole ai vrea sa citesti intr-o revista online asa cum este vacantacucopiii.ro?

 

Vacantele alaturi de copii sunt speciale si au nevoie de pregatiri in plus si o alegere foarte buna a destinatiei! Mi-ar placea sa vad impresii despre cat mai multe destinatii turistice din tara si din lume, descrieri, trasee, recomandari care sa te ajute la alegerea cat mai in cunostinta de cauza a unei vacante alaturi de copii!

 

 

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Vacanta in familie, cu Irina Sarbu Vacanta in familie, cu Irina Sarbu

Irina Sarbu, actrita si cantareata de jazz, cu o familie superba si o fetita minunata de 2 ani, Ana. Artista a acceptat sa ne povesteasca putin despre vacantele ei de familie.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.