Construieste-ti visul, in Legoland Germania


V-au innebunit micile piese de lego pe care copiii vostri le lasa peste tot prin casa? Va aduceti aminte senzatia din talpa cand calcati pe cate una? Ei bine, ca sa ii saturati odata de lego, duceti-i in parcul tematic din Germania!

Legoland Germania se afla in orasul Gunzburg, in sudul Germaniei, aproximativ la jumatatea distantei dintre Munchen si Stuttgart, si a fost deschis in 2002. Are mai bine de 43 de hectare si este una dintre cele mai indragite atractii pentru familiile cu copii ce ajung in Bavaria.
Nr de km intre Bucuresti si Guzburg este de 1636 km pe sosea si distanta poate fi parcursa in circa 17 ore.

Legoland este unul dintre cele mai frumoase parcuri de distractie din Europa. Are 8 zone tematice si 50 de locuri de joaca sau atractii pentru copii, cum vreti sa le numiti. La intrarea in parc veti primi si o harta a acestuia, asadar faceti un popas pe o banca imediat dupa intrare si organizati-va timpul in functie de preferintele fiecaruia.



De la 630 de euro pachetul pentru o familie cu 2 copii - cazare si intrare la Legoland
Pachetul include: cazare cu mic dejun in hotel partener Legoland, 2 nopti, pentru 2 adulti, 2 copii (varste 3-11 ani), 2 zile bilete de intrare in Legoland.
Pentru mai multe informatii legate de traseu, popasuri intermediare pe ruta Romania – Legoland si cazare, trimiteti un mail la contact@kidotravel.ro.

Ca sa va faceti o idee:

Miniland este zona in care sunt reproduse orase si monumente celebre ale Europei, construite din micile piese de lego. Locul este o incantare mai ales pentru parinti, care vor avea sansa de a-si poza micii uriasi, langa o Poarta Brandenburg de-o schioapa. Spectaculoase sunt portul din Hamburg si Allianz Arena, cu stadionul plin de omuleti, masini, fotbalisti si tot felul de detalii, care mai de care mai realiste. La apasarea unui buton... totul prinde viata, spre uimirea si incantarea privitorilor.
Lego X-Treme este sectorul de masinute, roller coasters, tot felul de dispozitive care te invartesc, tot felul de personaje cu care interactionezi, asa cum sunt robotii din Star Wars, de exemplu.
Au si o fantana muzicala, cu jeturi de apa ce stropesc atunci cand canta diferite instrumente.
Wild Woods este sectiunea dedicata aventurii in mijlocul naturii, copiii pot calatori prin jungla si alte teritorii "periculoase", in masinute, alaturi de unul dintre parinti, fiind inconjurati de plante si animale de tot felul, bineinteles ca realizate din piese lego. Aventura se incheie dupa ce urca pe un munte, cu un vulcan, de pe care coboara pe un tobogan cu apa.
Adventure Playground este un loc de joaca dedicat mai ales celor mai mititei, pentru ca totul este construit aici din lemn. Au tobogane, casute, leagane, piese de lego de mari dimensiuni, potrivite pentru joaca celor mici.
Imagination este turnul in care se urca cei care vor sa aiba o panorama a intregului parc. Este inalt de 65 de metri.
In tinutul piratilor, Land der Piraten, toata lumea se imbarca in corabii, se porneste in calatorie pe o mare involburata, iar piratii nu intarzie sa apara. Dupa joaca pe corabie se face pauza in port, unde se bea cate un "rom" si toata lumea se veseleste nevoie mare.



Stiati ca...
... Grupul Lego are 6 parcuri tematice, in toata lumea. In Europa, pe langa cel din Germania, de la Guzburg, mai avem Legoland Billund (Billund, Danemarca) si Legoland Windsor (Windsor, Marea Britanie), care este si parte a companiei Merlin Entertainments. Alte doua parcuri sunt in SUA (unul in California si altul in Florida) si unul in Malaysia.
... Parcurile sunt destinate familiilor cu copii, exista si roller coasters, dar nu la fel de multe si de extreme precum sunt cele din alte parcuri de distractie. Locurile de joaca au mentionate limitele de varsta pentru copii.
... Spatiile de distractie din parc includ: Miniland, Lego Mindstorm, Duplo Gardens (pentru cei mai micuti), Scolile de la care vor primi permise de conducere si tot felul de diplome, cand trec prin aceste "institutii" (Driving school, Boating school, Ballooning school, Flying school, and Fire Academy), My Town, Wild Woods, Lego X-Treme and Knight's Kingdom. (image credit: legoland.de)

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
O zi in Aquaventure Waterpark – Atlantis The Palm Dubai O zi in Aquaventure Waterpark – Atlantis The Palm Dubai

Prima zi din an am petrecut-o la Atlantis The Palm cu plaja, piscine, relaxare, mergand pe principiul "asa cum ne merge in prima zi a anului, sa ne mearga tot anul". :)

Legoland Dubai Legoland Dubai

Legoland Dubai, este un parc de distractii impresionant si printre putinele Legoland-uri din lume care are si waterpark.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.