Phoenicia a lansat pachetul all inclusive


Phoenicia Holiday Resort (4 stele) reprezinta un concept nou pentru piata turistica din Romania. Resortul este gandit pentru a gazdui in mod special familiile cu copii, pentru a le oferi acestora atat relaxare si odihna, dorite din tot sufletul de parinti, cat si distractie si voie buna, pentru cei mai tineri membri ai familiei!
Aflat in Mamaia, statiunea cu cele mai frumoase plaje si cea mai lina intrare in apa de pe litoralul nostru, Phoenicia Holiday Resort vine cu o noutate, acum in mijlocul sezonului.
Ofera clientilor lor ocazia de a achizitiona pachete all inclusive, pentru sejururi achizitionate in perioada 13 iulie-24 august. Iata cateva preturi: 348 euro/persoana/3 nopti, 520 euro/persoana/5 nopti, 690 euro/persoana/7 nopti.
Dintre ceea ce ne intereseaza cel mai mult pe noi, parintii, va spunem ca la Phoenicia Holiday Resort avem la dispozitie: un parc de joaca pentru copii pe categorii de varsta, teatru de vara si cinema si un club de animatie dedicat copiilor. In plus, se organizeaza jocuri si concursuri pentru adulti si copii (intre orele 14.00 – 16.00) si exista un program artistic cu animatori. La cerere, se ofera pat pentru bebelusi.
Dar cel mai atragator loc pentru cei mici, acum in mijlocul verii, este piscina dedicata lor si, evident, cea cu valuri.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor

Mersul in vacanta presupune si calatoria cu un mijloc de transport, fie el terestru, naval sau aerian si deseori suntem pusi in fata raului de miscare, mai ales in ceea ce ii priveste pe cei mici.

Vacanta cu copiii la Stirile ProTv Vacanta cu copiii la Stirile ProTv

"Ne-am intors de curand din vacanta si m-am gandit sa va povestesc despre Playmobil - un parc de distractii suuuuper, cum zic fetele, in care ziua trece prea repede"...

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.