Oldtimer, un popas ideal in Austria


Ati pornit la drum, cu mic cu mare, intr-un tur al Europei sau doar al Austriei. Ori poate doar mergeti spre o anumita destinatie, in tara cu peisaje si castele din povesti. Oboseala isi spune cuvantul? Faceti un popas la Oldtimer.
Oldtimer este un lant de hoteluri numai bune pentru familiile cu copii. De ce? Pai in primul rand mancarea, apoi cazarea si, nu in ultimul rand, locurile de joaca pentru cei mici, situate atat in interior, cat si afara, in aer liber. Mobila de lemn natur din camere si arhitectura in stil vintage-clasic va vor atrage. Apoi faptul ca legumele  folosite in mancarurile de la Oldtimer sunt produse in gradina proprie. Uimitor pentru o parte dintre turistii care le trec pragul pentru prima oara este tipul de odorizant folosit pentru a pastra o atmosfera proaspata si parfumata: buchetele de levantica, crengute de brad si fructe uscate. In ce hotel ati mai intalnit asa ceva? Iar amabilitatea personalului intrece amabilitatea deja traditionala a austriecilor! Veti vedea ca formalitatile de cazare dureaza doar cateva minute, indiferent de ora la care veti ajunge. Parcarea este gratuita, acces Wi-Fi si aer conditionat in camere si TV prin satelit.
Daca va grabiti si vreti doar sa mancati pe saturate si sa va odihniti, opriti-va pentru cateva ore de relaxare, luati masa in restaurantul Oldtimer, iar copiii se pot juca in voie in spatiile dedicate lor.
Cele 4 hoteluri din lant se afla de-a lungul autostrazilor ce traverseaza partea de est a Austriei,doua dintre ele fiind in drumul celor ce merg spre Italia. Numele loc complet este "Oldtimer Autobahnrestaurants & Motorhotels". Le veti intalni in apropierea localitatilor Pack, Zöbern, Guntramsdorf (in apropierea Vienei) si Oed. (image credit: oldtimer.at)

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor

Mersul in vacanta presupune si calatoria cu un mijloc de transport, fie el terestru, naval sau aerian si deseori suntem pusi in fata raului de miscare, mai ales in ceea ce ii priveste pe cei mici.

Vacanta cu copiii la Stirile ProTv Vacanta cu copiii la Stirile ProTv

"Ne-am intors de curand din vacanta si m-am gandit sa va povestesc despre Playmobil - un parc de distractii suuuuper, cum zic fetele, in care ziua trece prea repede"...

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.