Cum petrecem de Ziua Copilului. Ce evenimente au loc in Bucuresti de 1 iunie


O mica avalansa de evenimente si activitati pentru cei mici de Ziua Copilului.  Le-am strans la un loc pe cele mai importante din Bucuresti si ne pregatim sa intram in atmosfera de sarbatoare.

Am verificat si prognoza meteo si se anunta vreme calduroasa, perfecta pentru o zi de 1 Iunie in aer liber.

Astfel ca, daca nu plecati din capitala de 1 Iunie, va invitam sa vedeti in cele ce urmeaza recomandari pentru o zi a copilului in Bucuresti: 

 

1. Parada micilor biciclisti la Sala Polivalenta

Incepand cu ora 10:00, in parcarea de la Sala Polivalenta are loc Parada micilor biciclisti. Intrarea este libera si sunt asteptati copii de toate varstele, cu orice tipuri de bicicleta, insa este recomandat ca fiecare copilas sa fie insotit de un adult.

Pe langa diferite activitati, jocuri si parade, cei mici vor fi ajutati sa inteleaga si sa invete cateva reguli de siguranta care trebuie respectate in timpul deplasarii pe doua roti, cum sa manevreze bicicleta printre obstacole si mai ales cum sa pedaleze in grup.

Parada este organizata de Asociatia Adevaratilor VeloPrieteni in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 Bucuresti.

 

2. Caravana Gasca Zurli

De 1 Iunie, cea mai iubita trupa pentru copii din Romania calatoreste in tot Bucurestiul, intr-o singura zi, la bordul unui camion multicolor care raspandeste muzica, bucurie din plin si joaca de la mic la mare.

Caravana va porni la ora 10:00 din Piata Universitatii si va ajunge in mai multe locatii: Parcul Floreasca, Parcul Naţonal, Parcul IOR, Parcul Carol, Parcul Sebastian şi Parcul Crângaşi. 

 

3. Happy Cinema la Liberty Center

Copii de peste 12 ani pot viziona gratuit unul din urmatoarele filme animate: alerina, Strumpfii: Oraşul pierdut, Strada Speranţei şi primul film românesc 3D de animaţie, The Lego Batman Movie.

Dar asta nu este totul. Primii 100 de copii care vor veni la Happy Cinema, vor primi gratuit carti de la Editura Mica Litera.

 

4. AFILAND la AFI Cotroceni

AFI Controceni invita toti copii intr-o lume de poveste cu multe surprize si activitati pentru o zi a copiilor speciala. Face painting, baloane şi vată pe băţ, picioroange, cântece şi dansuri, întâlniri cu personajele preferate din desenele animate.

5. Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala!

Eveniment gratuit de Ziua Copilului in parcul Alexandru Ioan Cuza cu activitati pentru toata familia.

 

6. 1 Iunie cu Energie şi Sport în Familie.

Facem sport gratuit de Ziua Copilului in Parcul Alexandru Ioan Cuza din capitala.

Suntem invitati, copii, parinti, bunici, sa sarbatorim cu miscare si distractie pe iarba cu Radu Restivan.

 

7. Festivalul Opera Copiilor, eveniment gratuit la Opera Comica pentru Copii

Opera Comica pentru Copii pregateste zeci de evenimente in aer liber, dedicate intregii familii, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Festivalul se va intinde pe perioada 1-4 iunie si va avea loc in Parcul Herastrau si Muzeul Satului. Programul poate fi vazut aici: http://www.operacomica.ro/evenimente/

 

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.