O noapte printre giganti la muzeul Antipa


Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Totul se petrece in Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” si este deja a 6-a editie care a debutat de pe 16 iunie 2017. Copiii se pot inscrie la oricare dintre editiile acestei veri: 7 iulie, 21 iulie, 4 august, 25 august, 1 septembrie sau 8 septembrie 2017.

Ca in fiecare an, cei mici vor avea urmatorul program:

1. Se va face un tur al muzeului, asigurandu-se ca toate exponatele "sunt in regula" si ca vor avea parte de un somn linistit
2. Se vor viziona filme documentare despre viata fascinanta a animalelor, oferite de catre DaVinci Learning
3. Multe alte surprize, dar care pentru a ramane surprize, acestea vor fi dezvaluite la momentul oportun!

Sosisea micutilor este stabilita pentru ora 21:00, iar parintii sunt asteptati sa ii ia a doua zi, incepand cu orele 8:30, dupa un mic dejun binemeritat.

Detalii inscriere si participare:

  • Fiecare grupa are 20 de locuri 
  • Contact: info@antipa.ro | 021.305.60.31 
  • Costuri participare: 200 Ron/copil; 300 Ron/doi frati; 400 Ron/trei frati

 

Anul acesta este cu atat mai special acest eveniment cu cat se sarbatoresc si 150 de ani de la nasterea lui Grigore Antipa, cel care a fost considerat un deschizator de drumuri in mai multe domenii ale stiintei, dar mai ales intemeietorul in forma actuala a Muzeului National de Istorie Naturala din Romania.

Alte ateliere de vara organizate la Muzeul Antipa - antipa.ro:

  • Art Antipa
  • Scoala de vara la Antipa
  • Vacanta cu Provocarea LEGO
  • Vacanta cu GaliLEGO
  • Robo Bricks

 

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

Scoala de bani pe roti - Caravana pentru pici Scoala de bani pe roti - Caravana pentru pici

Ajuta-ti copilul, inca de la o varsta frageda, sa inteleaga prin jocuri si nu prin definitii sau formule, ce inseamna economiile si cum se folosesc banii.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.