Vacanta in familie, cu Irina Sarbu


1. Unde obisnuiesti sa-ti petreci vacantele impreuna cu fetita ta?

Fetita mea abia a implinit doi ani asa ca este inca micuta. Pana acum in vacanta de vara am plecat la mare in Romania si la prieteni la tara. 

 

2. Care este destinatia ideala de iarna? Dar cea de vara? De ce?

Imi doresc sa o invat sporturi de iarna eu fiind la randul meu impatimita de snowboard. As alege Austria pentru partii, peisaje, facilitati, curatenie, preturi, instructori si mai ales pentru ca doresc sa o invat limba germana!

Cat despre vara, din pacate am fost profund dezamagita anul acesta de litoralul romanesc. Apa este murdara si plajele neingrijite. Din cauza asta anul viitor mi-am propus sa plecam in Grecia sau in Turcia insa trebuie sa ma antrenez in a gasi cele mai bune si ofertante variante din toate punctele de vedere pentru un copil de trei ani.

3. Unde visezi  sa pleci in vacanta cand va fi Ana mai mare?

La Disneyland! Eu nu am fost niciodata si sunt sigura ca ne-am distra de minune in lumea povestilor!

 

4. Care este obiectul fara de care nu pleci in vacanta cu fetita ta?

Il cheama Lica. E mai mult decat un obiect, face parte din familie. Este ursuletul fara de care Ana nu doarme!  

 

5. Care a fost cea mai frumoasa vacanta cand erai copil?

Mai toate vacantele mi le-am petrecut alaturi de sora mea la bunicii de la Cluj. Am de acolo cele mai frumoase amintiri, era perfect! Pe langa asta imi amintesc de cateva tabere si excursii cu scoala la Izvorul Muntelui, la Babele sau la Cabana Postavarau. Verile mergeam cu mama la festivalurile de opera de la Constanta si Busteni. Era minunat! Vorbesc de anii '90 :)

 

6. Poti sa ne recomanzi o locatie din Romania unde ai dori sa revii intr-o vacanta impreuna cu fetita ta? Poti sa ne dai detalii de cazare, de mancare, activitati, peisaje?

Din pacate inca nu am colindat atat de mult impreuna cu ea dar pe masura ce va creste sigur ca o voi face.

Anul trecut am fost la Hotel Malibu din Mamaia si anul acesta am ales sa revenim. Totul minunat inafara de apa marii murdara si plina de gunoaie. La fel si plaja si nisipul. Hotelul arata foarte bine, este curat, camere mari, personal dragut, balcon, mancare este foarte buna la restaurantul hotelului, micul dejun bogat, m-a atras faptul ca hotelul este direct pe plaja, are plaja privata, o piscina pentru adulti si una pentru copii, loc de joaca mare, umbrele, sezlonguri...pacat insa de gunoaiele din jur..mult plastic, casorele, pungi de chipsuri, stiuleti de porumb...mi-ar placea ca Ana sa se joace intr-un nisip curat si sa faca baie intr-o apa curata, clara si calda..nu cred ca cer prea mult.

Am fost si la Vama Veche cateva zile la Vila Aty. Imi place ca este departe de plaja si e liniste, exista o curte mare unde copiii pot alerga in voie, un leagan si hamace iar proprietarii sunt oameni foarte cumsecade, binevoitori si saritori. Bucataria este la comun deci poti gati pentru copil ce doresti si cum doresti, camerele incapatoare si curate cu televizor si baie. Mi-a incaput si patutul Anei. Insa din nou minusul pentru mine - mizeria, gunoaiele, apa marii si faptul ca apa de la mal este direct adanca deci periculos pentru copii mici.

Cand nu aveam copil nu conta nimic, am dormit multe veri la rand in cort in Vama sau Costinesti. Acum insa e altceva, vad totul din punct de vedere al parintelui care nu isi doreste sa ajunga in vacanta la urgenta cu enterocolita :)

 

In incheiere te rugam sa ne dai un sfat legat de site-ul nostru, ce ti-ai dori sa citesti si daca este util pentru tine.

Mi-as dori sa gasesc usor locuri unde au fost parinti cu copii de varsta Anei si parerile lor despre ele adica detalii despre pret, transport, vreme, cazare, mancare, personal, camere, locuri de joaca, activitati, imprejurimi si mai ales poze ca sa pot sa imi fac o idee despre locul respectiv. Nu este usor sa planifici o vacanta cu copii asa de mici insa prin acest site mi-as dori sa ne ajutam intre noi ca parinti :) 

 

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Vacanta in familie, cu Flavius de la Hara Vacanta in familie, cu Flavius de la Hara

Flavius Buzila este liderul trupei Hara si are o familie frumoasa. Comoara lui este, evident, fiica Maria, de 6 ani. Artistul a acceptat sa ne povesteasca putin despre vacantele lui de familie.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.