Termeni si conditii

1. Termeni
Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin intermediul acestui website vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre utilizator si www.vacantacucopiii.ro.

Website-ul www.vacantacucopiii.ro isi rezerva dreptul ca, in mod unilateral, sa modifice sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

www.vacantacucopiii.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al acestui website, in orice moment, fara a anunta in prealabil. Acesti termeni si conditii de utilizare intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website si sunt aplicabili tuturor utilizatorilor si agentilor comerciali care folosesc serviciile acestui website.

Datele sau informatiile existente pe acest website sunt realizate si publicate cu cele mai bune intentii de catre echipa redactionala, cu scopul informarii variate si aducerii la cunostinta cititorilor sai a cat mai multe aspecte importante din domeniul turistic dedicat familiilor, insa au un caracter pur informativ si nu se pot substitui recomandarilor specializate (doctori, psihologi, nutritionisti, pedagogi, specialisti din orice domeniu etc).

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul vacantacucopiii.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi de viata sau medicale complete. Fiecare persoana are responsabilitatea de a se documenta din mai multe surse inainte de a-si forma o parere completa cu privire la anumite informatii dintr-un domeniu si a decide sa actioneze in consecinta.

Vacantacucopiii.ro si firma care detine legal acest site, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite pe website nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel, ca urmare a ceea ce citesc pe acest website.

In cazul articolelor pe tema medicala si de sanatate, Vacantacucopiii.ro le recomanda cititorilor sai sa obtina sfaturi medicale de la medici. Vacantacucopiii.ro  nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare legate de sanatatea lor si a familiilor lor doar in baza informatiilor citite pe acest website, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical corect necesita consultarea oferita de medic specialist.

Accesarea oricarei sectiuni a acestui website reprezinta acordul dumneavoastra cu acesti termeni si aceste conditii.

??? Utilizatorii prezenti pe acest website care nu vor respecta termenii si conditiile sau vor avea orice manifestare abuziva la adresa Vacantacucopiii.ro sau a altor persoane (comentarii jignitoare sau atitudini nepotrivite si necooperante), vor pierde dreptul de utilizare a serviciilor oferite de www.vacantacucopiii.ro, iar contul lor de utilizator pe acest site va fi desfiintat.


2. Descriere
Site-ul www.vacantacucopiii.ro apartine legal firmei SC Pro-Fest Media SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Elie Carafoli nr. 13, sector 1. avand CUI RO 16809378 inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40/15758/2004.

Vacantacucopiii.ro se adreseaza persoanelor peste 18 ani si are ca scop sa aduca, sa ofere cititorilor sai si sa contribuie in mediul online cu orice informatie relevanta si folositoare vietii de familie, cu deosebire in perioada vacantelor, cand membrii familiei petrec mai mult timp impreuna.

3. Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal
SC Pro-Fest Media SRL, proprietarul www.vacantacucopiii.ro, este inregistrat cu nr. ... la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Informatiile furnizate de utilizatorii www.vacantacucopiii.ro vor beneficia de confidentialitate. www.vacantacucopiii.ro poate oferi partenerilor sai informatii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor sau informatii statistice generale privind structura comunitatii website-ului, dar aceste informatii nu vor include date personale de identificare, cu exceptia cazurilor in care utilizatorii accepta in mod expres acest lucru.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vacantacucopiii.ro va administra, in conditii de siguranta si confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet pe care Vacantacucopiii.ro le ofera.

Nu se poate finaliza crearea unui cont daca nu cititi si nu va dati acordul cu privire la Termenii si conditiile de functionare legala a acestui site si de protectie a datelor site-ului, dar si a datelor dumneavoastra. Atunci cand decideti crearea unui cont si livrarea informatiilor obligatorii (in special adresa de e-mail, restul datelor sunt optionale) va dati implicit acordul de a primi pe e-mail informari viitoare de la Vacantacucopiii.ro de la care oricand va puteti dezabona cu o simpla optiune.

COPII SI TINERI: Copiii cu varsta sub 14 ani nu au dreptul de a se inscrie pe site, de a transmite pe site date cu caracter personal referitoare la propria persoana si/sau informatii legate de familia lor. In cazul in care constatam si/sau suntem informati/sesizati ca exista pe site-ul nostru astfel de informatii si date personale care provin de la un copil cu varsta mai mica de 14 ani, ne angajam sa analizam situatia si sa stergem/inactivam aceste informatii in cel mai scurt timp posibil de la data sesizarii si nu mai tarziu de 15 zile de la sesizare, conform legii. Tinerii cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani, au permisiunea de a se inscrie pe site-ul www.vacantacucopiii.ro, de a ne furniza informatii personale despre ei, numai cu acordul prealabil al parintilor/reprezentantului legal/tutorelui, dupa caz, cu exceptia minorilor care au implinit varsta de 16 ani si care sunt casatoriti, conform legii.

ACORDUL PARENTAL. Minorilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani care acceseaza site-ul nostru si care utilizeaza internetul, in general, le recomandam, cu insistenta, din motive care tin de asigurarea securitatii persoanei sa solicite consimtamantul prealabil al parintilor/reprezentantului legal/tutorelui inainte de a trimite orice informatii despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea ii incurajam pe parinti sa isi educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului in conditii de deplina siguranta. Fac exceptie de la aceste reguli minorii care au implinit varsta de 16 ani si care sunt casatoriti, conform legii.

In situatia in care utilizatorii participa la un concurs organizat/sponsorizat sau promovat de www.vacantacucopiii.ro, acestia sunt de acord ca adresa lor de mail cu care s-au autentificat ca utilizator al site-ului www.vacantacucopiii.ro sa fie oferita in unele cazuri sponsorilor concursului respectiv, in scopul luarii la cunostinta despre produse sau servicii ale sponsorului folositoare lor. Acordul lor tacit rezulta din  inscriere la concurs. Prin inscrierea pe website si completarea acestor date sunteti de acord/acceptati sa primiti pe e-mail in adresa furnizata la inscriere materiale informative, oferte speciale sau comunicari comerciale de la www.vacantacucopiii.ro, de la partenerii sai cu grija selectati precum si de la sponsorii concursurilor organizate sau promovate de www.vacantacucopiii.ro.

www.vacantacucopiii.ro are dreptul de a monitoriza website-ul si activitatile care se desfasoara prin intermediul sau si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator website-ul si pentru a se proteja pe sine sau utilizatorii sai. www.vacantacucopiii.ro isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor www.vacantacucopiii.ro sau care poate fi interpretat ca fiind inadecvat.

De asemenea, www.vacantacucopiii.ro nu ofera nici o garantie asupra continutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind total utilizatorilor inregistrati care folosesc acest aspect al website-ului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa contact@vacantacucopiii.ro pentru a fi luate masurile corespunzatoare mentinerii unui mediu armonios de comunicare.

4. Securitate/ securitatea membrilor

Vacantacucopiii.ro permite crearea unui cont pe site doar persoanelor trecute de 18 ani. In cadrul procesului de inregistrare, vi se aloca o parola care se transmite prin e-mail. Confidentialitatea acestei parole este exclusiv responsabilitatea dumneavoastra in raport de consecintele ce pot decurge din utilizare.
Parola si profilul de utilizator se pot modifica oricand. Daca apar nepotriviri in cadrul acestuia sau orice posibila problema de securitate, trebuie sa anuntati neintarziat www.vacantacucopiii.ro. Aveti o responsabilitate directa si inechivoca in ceea ce priveste actualizarea informatiilor oferite (adresa de e-mail, date de contact etc.) astfel incat sa puteti mentine contactul cu echipa website-ului.

www.vacantacucopiii.ro nu este responsabil pentru niciun fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor privind Securitatea.

5. Sistemul de garantii/garantii

www.vacantacucopiii.ro nu garanteaza calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Echipa noastra face tot posibilul sa certifice informatiile furnizate de membri la inregistrare, insa nu poate impiedica intotdeauna raspandirea unor informatii false in scopuri ilicite. Va revine responsabilitatea integrala de a actiona in conformitate cu regulile morale si de a comunica cu ceilalti utilizatori intr-un mod prudent si demn de incredere. www.vacantacucopiii.ro nu garanteaza si nu raspunde pentru atitudinea sau actiunile utilizatorilor sai.

Pentru a primi informatii actualizate, va rugam sa oferiti date de contact corecte. www.vacantacucopiii.ro nu raspunde de acuratetea informatiilor prezentate de utilizatori, nici pentru corespondenta serviciilor oferite cu standardele personale ale utilizatorilor si nici de calitatea acestuia. www.vacantacucopiii.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru erorile care ar putea aparea in utilizarea website-ului si nici nu garanteaza indreptarea lor.

6. Limitari de responsabilitate
www.vacantacucopiii.ro va proteja interesele utilizatorilor sai si a agentilor comerciali prezenti facand toate demersurile necesare asigurarii conformitatii si increderii in website-ul nostru. Echipa www.vacantacucopiii.ro va depune toate diligentele si va incerca sa corijeze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. www.vacantacucopiii.ro nu poate fi facut responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de utilizatorii sai. Prin dobandirea calitatii de utilizator si inscrierea pe acest website, esti de acord in mod expres ca www.vacantacucopiii.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, incluzand nelimitativ pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui website sau orice alt aspect relationat cu acesta.

www.vacantacucopiii.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile utilizatorilor sai pe forum, in guestbook ori in mesajele trimise prin intermediul website-ului, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

7. Suspendare /intrerupere
Acesti Termeni si Conditii devin efectivi din momentul acceptarii lor si pana in momentul in care inceteaza existenta www.vacantacucopiii.ro.

Incetarea utilizarii si a incidentei acestor Termeni si Conditii intervine la 20 de zile calendaristice de la notificarea acestei incetari printr-un mail transmis prin posta electronica la adresa de email contact@vacantacucopiii.ro.

www.vacantacucopiii.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea website-ului sau anumitor servicii corelative fara a anunta in prealabil in cazul in care considera ca utilizatorul a incalcat sau nu a respectat termenii si conditiile de utilizare.

Prin dobandirea calitatii de utilizator sunteti de acord ca www.vacantacucopiii.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de utilizator sau fata de o terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului acestuia pe website.

8. Conditii de utilizare a continutului
Datele si informatiile prezente pe acest website sunt protejate prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii pot sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul Vacantacucopiii.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.

www.vacantacucopiii.ro detine drepturile de autor pentru documentele, pozele sau filmele existente in structura website-ului sau are un drept de folosinta conferit de autorii acestora. Copierea, sub orice forma, a continutului website-ului si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia “Copyright www.vacantacucopiii.ro. Toate drepturile rezervate.” sau de logo-ul www.vacantacucopiii.ro.

Prin aceasta autorizare, www.vacantacucopiii.ro nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat pe website. Design-ul, titlurile serviciilor oferite, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul website-ului www.vacantacucopiii.ro apartin www.vacantacucopiii.ro sau, dupa caz, altor persoane care au cedat folosinta lor in mod legal, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii. Pentru a putea folosi logo-ul www.vacantacucopiii.ro sau pentru a-l afisa, utilizatorii sau alti agenti au nevoie de acordul expres exprimat in scris al www.vacantacucopiii.ro.

9. Dreptul de proprietate/utilizare

Continutul paginilor website-ului www.vacantacucopiii.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate www.vacantacucopiii.ro; toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al www.vacantacucopiii.ro.

Utilizatorii nu au voie sa modifice continutul acestor pagini, nu pot modifica, copia, distribui, transmite, publica, reproduce, crea ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul website-ului.
www.vacantacucopiii.ro isi da acordul pentru a descarca sau copia materialele care au in mod specific aceasta destinatie de descarcare sau copiere; acestea nu pot fi insa folosite in scop comerciale, ci doar personal.

Daca doriti mai multe detalii pe aceste aspecte sau daca va intereseaza modalitatile de obtinere a drepturilor de folosire a acestor materiale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@vacantacucopiii.ro.

Orice utilizator care trimite in orice mod date sau informatii catre website isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun fel drepturile de autor pe care o alta persoana le-ar putea invoca in legatura cu datele sau informatiile transmise in orice fel catre website.

De asemenea, utilizatorii care trimit in orice fel date sau informatii inteleg si accepta ca orice incalcare a acestei obligatii nu angajeaza in nici un mod raspunderea www.vacantacucopiii.ro, ci numai raspunderea utilizatorilor in cauza.
Toate datele si informatiile accesibile prin intermediul website-ului sunt proprietatea www.vacantacucopiii.ro, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corelative acestora apartin www.vacantacucopiii.ro, astfel ca orice utilizator care transmite in orice fel date sau informatii catre website intelege si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre website a datelor sau informatiilor respective.

Utilizatorii website-ului cedeaza in mod exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la website si se obliga in mod expres sa nu utilizeze aceste materiale pe alte website-uri fara acordul expres exprimat in scris al www.vacantacucopiii.ro.

10. Activitatea pe forum

Utilizatorii www.vacantacucopiii.ro au obligatia sa respecte Termenii si Conditiile in integralitatea lor; acest lucru presupune inclusiv atunci cand utilizeaza forumul acestui website. Simpla dobandire a calitatii de utilizator presupune informarea prealabila si acceptul Termenilor si Conditiilor de catre utilizator.

www.vacantacucopiii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul mesajelor sau al articolelor postate de utilizatori. Utilizatorii, in calitate de autori sau transmitatori ai acestora, sunt cei care sunt tinuti pe deplin responsabili pentru activitatea pe care o desfasoara pe forum.

www.vacantacucopiii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea, continutul, legalitatea si consistenta datelor si informatiilor postate. De asemenea, nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiei prezentate in cadrul forumului.

Activitatea pe forum presupune ca utilizatorul este de acord sa nu transmite in nici un fel un material care este ilegal, vulgar, discriminatoriu in orice fel, abuziv sau obscen. In cazul nerespectarii acestor prevederi, utilizatorului ii va fi interzis accesul pe acest website iar Providerul de internet al utilizatorului va fi notificat.

www.vacantacucopiii.ro poate modifica, muta sau sterge orice topic de discutii, in orice moment. Utilizatorul este de acord ca datele si informatiile existente pe forum sa fie pastrate intr-o baza de date, fara ca acestea sa poata fi transmise unei terte persoane fara consimtamantul utilizatorilor.

www.vacantacucopiii.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru o eventuala compromitere a datelor si informatiilor prin hacking.

Atat website-ul in general, cat si forumul in special, contin si legaturi catre alte website-uri; aceste legaturi sunt prezente pentru a facilita accesul utilizatorului la diverse produse si/sau servicii si nu angajeaza in niciun fel responsabilitatea www.vacantacucopiii.ro vizavi de utilizator. Nici un fel de informatie din cadrul acestor site-uri nu este girata sau aprobata de www.vacantacucopiii.ro opiniile prezentate pe aceste website nu sunt opiniile www.vacantacucopiii.ro. Confidentialitatea datelor pe aceste website-uri poate fi diferita de cea de pe website-ul nostru, de aceea va rugam sa verificati Termenii si Conditiile de utilizare in fiecare caz.

www.vacantacucopiii.ro nu-si asuma responsabilitatea si nu garanteaza in niciun fel produsele sau serviciile achizitionate de utilizator in urma accesarii unei astfel de legaturi cu un alt website.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin autorilor lor; toate continuturile precum articole, comentarii, mesaje sau imaginile care au drept sursa utilizatorii constituie proprietatea acestora, restul (codul sursa, bazele de date, imaginile etc.) sunt © Copyright 2013 www.vacantacucopiii.ro.

11. Nota de informare despre utilizarea cookie-urilor
Majoritatea site-urilor de pe mapamond folosesc functionalitatea specifica online-ului numita “cookie”. Un “cookie” este un fisier text pe care site-ul pe care il vizitati il plaseaza pe hard-disk-ul computerului dumneavoastra cu scopul de a ajuta site-ul sa isi optimizeze serviciile oferite in functie de preferintele dumneavoastra de consum pe acest site.

Prin aceste cookie-uri, site-ul retine informatiile de accesare a anumitor pagini pentru o încarcare mai rapida a acestora si poate gestionarea contului de membru pentru autentificare si o navigare usoara pe site.
Vizitatorii si Membrii consimt ca vizitarea acestui site implica si instalarea de cookie-uri în calculatorul de pe care este accesat site-ul.

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorii site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii.

Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului www.vacantacucopiii.ro sunt furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii.

Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate in vederea imbunatatirii serviciilor oferite de Vacantacucopiii.ro.

12. Regulament general de concurs

1. Termeni si definitii
a. Concursurile oferite de acest site sunt o forma de divertisment bazata pe competitie, tragere la sorti sau recompensarea fidelitatii si interactivitatii cu site-ul, destinata utilizatorilor website-ului.
b. Informatiile despre desfasurarea unui concurs vor fi afisate pe website; fiecare concurs in parte va avea propriile reguli de desfasurare, regulamentul de fata avand valoare generala.
c. In caz de forta majora, www.vacantacucopiii.ro isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prelabila sau de a intrerupe desfasurarea unui concurs, fara ca acest lucru sa-i poata fi imputat sau sa conduca in vreun fel la acordarea de daune participantilor. Participarea dumneavoastra la un concurs presupune ca ati luat cunostinta de prezentul regulament, precum si de Termenii si Conditiile de utilizare a acestui website si ca sunteti de acord cu el.

2. Modalitatea de desfasurare

a. Concursurile pot avea diverse tematici, iar departajarea se face in functie de tematica aleasa.
Se pot posta sau trimite materiale care vor fi afisate pe website, iar castigatorul va fi ales prin vot majoritar al utilizatorilor, sau se poate apela la o tragere la sorti care se va realiza in mod aleatoriu prin intermediul unui soft specializat (www.random.org). Participarea la concurs implica acordul dumneavoastra fata de modalitatea de desfasurare a concursului, anuntata de altfel in regulamentul concursului.
b. materialele trimise sau postate de participanti trebuie sa fie originale (sa apartina participantului), decente si sa nu mai fi fost postate anterior pe alte website-uri de profil.
c. atat materialele, cat si datele de contact ale participantului se stocheaza in baza de date pentru a fi utilizate in etapa de desemnare a castigatorului/castigatorilor si nu sunt folosite de Vacantacucopiii.ro in nici un alt scop.

3.Participarea

a. La concurs poate participa orice persoana fizica care domiciliaza in Romania, cu varsta peste 18 ani.
b. Prin participare la concurs va exprimati acordul ca numele de user cu care v-ati inscris pe site si materialele trimise sau postate sa fie facute publice si utilizate in mod gratuit de www.vacantacucopiii.ro.
c. Este interzisa participarea la concurs pentru echipa www.vacantacucopiii.ro, sponsorii concursului, sotii si rudele acestora pana la gradul II inclusiv.
d. Atunci cand castigatorul este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, premiul va fi inmanat sau transmis celui care va face dovada calitatii de reprezentant legal al castigatorului.

4. Acordarea premiilor

a. premiile se acorda in functie de modalitatea de concurs prevazuta in regulament.
b. numele de user (si nu numele personal, pentru asigurarea confidentialitatii identitatii sale) al castigatorului/castigatorilor va fi afisat pe website in ziua si la ora stabilita pentru anuntarea castigatorului/castigatorilor, conform regulamentului concursului.
c. in situatia in care castigatorul a completat formularul cu date false, premiul se va decerna urmatorului clasat, in cazul unui concurs bazat pe nr. de voturi, sau se va reporta pentru urmatorul concurs, in cazul unui concurs bazat pe tragere la sorti.
d. castigatorul are libertatea de a trimite sau nu mail de revendicare a premiului sau la contact@vacantacucopiii.ro dupa ce isi vede numele de user afisat in articolul ce prezinta lista castigatorilor concursului. Trimiterea datelor sale prin mail reprezinta acordul acestuia ca premiul sa ii fie trimis la aceste coordonate. Vacantacucopiii.ro nu foloseste datele personale ale castigatorilor cu niciun alt scop decat trimiterea premiilor la datele indicate de acestia si la trimiterea de informari pe mail urmare a acordului de abonare la newsletter pe care acestia si-l dau personal la crearea contului.
e. intrarea in posesia premiului se face prin prezentarea castigatorului la sediul organizatorului (www.vacantacucopiii.ro) sau prin remiterea lui prin servicii de posta sau curierat rapid. www.vacantacucopiii.ro nu raspunde pentru pierderea sau diminuarea valorii premiului ca urmare a trimiterii prin posta sau curier. Castigatorul nu poate cere contravaloarea premiului in bani.

5. Garantii si responsabilitate

a. Participarea la concurs presupune ca participantul a luat cunostinta de dispozitiile prezentului Regulament, precum si de Termenii si Conditiile website-ului si este de acord cu ele.
b. nerespectarea prevederilor prezentului Regulament, precum si a Regulamentului Special al Concursului, atrage raspunderea exclusiva a participantului si eliminarea din concurs.
 
6. Securitatea datelor personale

a. www.vacantacucopiii.ro va face publice numele castigatorilor si premiile acordate in cadrul fiecarui concurs conform legislatiei in vigoare. Castigatorii vor fi anuntati in articole doar prin numele lor de user cu care s-au inregistrat pe site iar datele personale pe care acestia le trimit vor fi folosite de www.vacantacucopiii.ro exclusiv in scopul trimiterii premiilor catre acestia, prin Posta Romana sau firme de curierat.
b. Baza de date stocata cu ocazia unui concurs va fi confidentiala, iar o eventuala utilizare nu va putea avea loc decat in conformitate cu prevederile legale in materie.
Prin participarea la Concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
- colectarea si prelucrarea de catre Organizator a datelor cu caracter personal pe care le comunica in vederea participarii la Concurs si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiului stabilit prin acest Regulament.
- stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate. Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Participantilor, le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament si le va transmite catre terti exclusiv sub obligatie de confidentialitate. Participantii au dreptul sa refuze in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la Concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In toate celelalte cazuri, Participantii au dreptul sa se opuna prelucarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Cauta un reviewWidget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.