Parcuri de distractie

O zi in Aquaventure Waterpark – Atlantis The Palm Dubai O zi in Aquaventure Waterpark – Atlantis The Palm Dubai

Prima zi din an am petrecut-o la Atlantis The Palm cu plaja, piscine, relaxare, mergand pe principiul "asa cum ne merge in prima zi a anului, sa ne mearga tot anul". :)

Playmobil, intrare spectaculoasa in TOP 3 Playmobil, intrare spectaculoasa in TOP 3

In aceasta vara am evitat zonele foarte aglomerate din orasele mari si ne-am programat o vacanta cu munte, soare, relaxare si parcuri de distractii in Austria si Germania.

Disneyland Paris - un tinut plin de magie Disneyland Paris - un tinut plin de magie

Disneyland este unul dintre locurile in care nu poti sa nu visezi sa ajungi, indiferent de varsta. De mai bine de 20 de ani, avem si in Europa un astfel de parc. Asadar, la drum!

Legoland Windsor, zile cu soare si veselie in apa Legoland Windsor, zile cu soare si veselie in apa

Ati decis sa petreceti cateva zile in Londra si vreti sa va luati cu voi si copiii. Noi va propunem sa mergeti o zi (cel putin!) la Legoland Windsor, unul din cele trei parcuri din franciza Legoland din Europa.

PortAventura, Spania, veselie toata vara PortAventura, Spania, veselie toata vara

Un alt parc de distractie de pe batranul nostru continent este si Port Aventura, aflat in Spania. Si cum aceasta tara este o destinatie de vara minunata, de ce sa nu dati o fuga si pana intr-un loc unde toata familia se va simti bine si veti aduna o multime de amintiri vesele si colorate.

Aventuri alaturi de Popeye Marinarul, in Malta Aventuri alaturi de Popeye Marinarul, in Malta

In orice loc as calatori pe planeta aceasta, peste tot sunt atrasa ca un magnet de parcuri pentru copii, de muzee de jucarii si chiar vitrine colorate... In Popeye Village din Malta copiii se distreaza alaturi de pirati si marinari viteji, dar au si sansa de a deveni actori...

Legoland Dubai Legoland Dubai

Legoland Dubai, este un parc de distractii impresionant si printre putinele Legoland-uri din lume care are si waterpark.

FAMILY PARK – un “MUST” pentru noi in drumul spre vestul Europei FAMILY PARK – un “MUST” pentru noi in drumul spre vestul Europei

Unul dintre parcurile de distractie preferate de Miruna si Bianca in Austria este Family Park”. Paprika Csarda este o locatie arhi-cunoscuta de catre cei care calatoresc cu masina spre Europa. Asa ca, la drum!

La Europa-Park faceti inconjurul lumii intr-o zi! La Europa-Park faceti inconjurul lumii intr-o zi!

Europa-Park  se afla in localitatea Rust, in sud-vestul Germaniei, si este al doilea cel mai mare parc de distractie din Europa, dupa Disneyland. In timpul verii, la Europa-Park au loc zeci de evenimente.

Construieste-ti visul, in Legoland Germania Construieste-ti visul, in Legoland Germania

V-au innebunit micile piese de lego pe care copiii vostri le lasa peste tot prin casa? Va aduceti aminte senzatia din talpa cand calcati pe cate una? Ei bine, ca sa ii saturati odata de lego, duceti-i in parcul tematic din Germania!

Distractie cu familia, in stil italian, la Gardaland Distractie cu familia, in stil italian, la Gardaland

Astazi ma gandesc sa va povestesc despre unul dintre cele mai indragite parcuri tematice pentru copii din Italia, de fapt, chiar cel mai mare. Gardaland se afla pe malul lacului Garda, la doar 22 km de Verona, un plus pentru mami si tati, care pot merge sa faca o poza si sub balconul Julietei.

Cauta un reviewWidget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.