8 piscine in Bucuresti, pentru o zi cu copiii la soare


1. Therme  - in zona Otopeni – Balotesti

Therme este cel mai nou loc de balaceala pentru copii si adulti din Bucuresti.

Pentru copii, exista o zona numita Galaxy unde va puteti distra pe tobogane indoor, in piscina cu valuri sau in piscina exterioara printre cei 100 de palmieri si cele 700 de sezlonguri. Tot in exterior veti gasi un lac si o grota cu pool bar. Zona Galaxy este foarte mare asa ca fiti cu ochii dupa copii sa nu-i pierdeti. In zona Galaxy se intampla si tot felul de evenimente cum ar fi seria Galaxy Explores, unde copiii vor descoperi planetele. 

Preturi. Va recomand oferta speciala pentru o zi Small Family (1 adult si 1 copil) – 106 ron, Family (2 adulti si 1 copil) – 168 ron sau Big Family (2 adulti si 2 copii) – 212 ron.

Ofertele lunii sunt pachetele pentru 3/4,5 ore Small Family – 64/82 ron, Family – 105/132 ron, Big Family 128/164 ron.

Mancare pentru copii. In zona Snack Bar care are o capacitate de 80 de persoane puteti consuma pizza, burgeri, cartofi prajiti, dulciuri, patiserii si inghetata cat si bauturi racoritoare  sau bere si vin pentru parinti.

Mai multe informatii gasiti pe www.therme.ro

2. Clubul Diplomatic – zona Parc Herastrau – Fantana Miorita

Ca o noutate, putem merge la piscina Clubului Diplomatic fara a fi membri ai clubului.

Pentru copii exista piscina mica, iar pentru adulti o piscina mare, sezlonguri, un bar si multi copaci unde te poti adaposti de canicula. Nu este foarte aglomerat deoarece bucurestenii nu au aflat ca se poate intra doar pe baza de bilet.

Preturi. Tariful este destul de ridicat: 60 ron/adult in timpul saptamanii, iar in weekend este 90 ron/adult. Copiii sub 7 ani insotiti de parinti au acces gratuit, iar copiii cu varste cuprinse intre 7-14 ani au 50% reducere

Ofertele lunii  - reducere de 50% la intrare dupa ora 17.00, accesul la piscina fiind permis pana la ora 20.00.

Mancare pentru copii. La bistro-ul de langa piscina se poate servi un pranz sau o simpla gustare, o bautura racoritoare sau o bere rece pentru parinti. Recomand produsele de patiserie care sunt facute acolo si sunt foarte gustoase.

Mai multe informatii gasiti pe www.clubuldiplomatic.ro

3. Divertiland  - pe A1 Bucuresti – Pitesti, la km. 13

Din 9 iunie s-a redeschis unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Bucuresti, Divertiland.

Pentru copii. In zona Elephant Springs, copiii sunt rasfatati in tobogane si piscine potrivite pentru varsta si inaltimea lor. In zona Hippo Pool veti intalni tunuri cu apa, pistoale cu apa si tasnitoare colorate vesel. Un punct forte il constituie si plaja cu nisip auriu, unde copiii se vor simti ca la mare.

Preturi. In weekend pretul unui bilet pentru adult este 65 ron, pentru copii peste 10 ani 50 ron, copiii sub 10 ani 25 ron, iar copiii sub 3 ani intra gratuit insotiti de un parinte. Toate aceste preturi beneficiaza de 10% reducere in cazul biletelor achizitionate online.

Oferte speciale. Divertiland.ro/Oferte-Speciale

Mancare pentru copii. Sunt 7 zone de luat masa cu preparate facute dupa retete originale. La Surfer Chicken exista meniuri pentru copii, la Buona America Pizza puteti gasi paste si pizza, iar la Jolly Corner va completati meniul cu un desert sau fructe proaspete.

Mai multe informatii gasiti pe www.divertiland.ro

 

4. Standul Tineretului – zona Piata Presei Libere

Nu uitati aripioarele sau colacul acasa deoarece aici nu exista piscine de copii, cea mai mica adancime fiind 0,8 metri.

Pentru copii. Sunt doua bazine de inot si o zona cu nisip pentru copiii mai mici.

Apa mi s-a parut putin cam rece, dar nu imposibil de inotat in ea.

Preturi. In weekend tariful este 30 ron/pers., iar de luni pana vineri 20 ron/pers.

Oferta verii. Copiii pot fi inscrisi  la cursuri de inot, pretul fiind 250 ron/10 sedinte, in grupe de 8 copii.

Mancare pentru copii. In incinta strandului se pot servi produse la gratar cu cartofi prajiti, inghetata si sucuri. Noi am incercat mancarea la gratar si a fost buna.

Mai multe informatii gasiti pe www.strandul-tineretului.ro

 

5. Water Park Otopeni – DN1, zona aeroportului Otopeni

Mascota Rino va asteapta din 17 iunie la parcul acvatic din Otopeni.

Pentru copii. La Water Park se gasesc 10 piscine, 30 de tobogane, 1 rau care inconjoara “Muntele distractiei” si zona de sport ( tenis, volei pe nisip, fotbal).

Preturi. Abonamente intrari nelimitate Duo ( 2 persoane) – 699 ron, iar Family (2 adulti si 2 copii sub 1,40 m) – 949 ron.

Oferta lunii. Abonament Premium – 8 intrari – 250 ron/adulti, 150 ron/copii sau Abonament Vacanta – 8 intrari – 150 ron/adulti, 80 ron/copii.

Mancarea pentru copii se gaseste la restaurantul cu autoservire, pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Mai multe informatii gasiti pe www.waterpark.ro

 

6. Magic Summer Waves – strandul Moghioros

Magic Summer Waves are o capacitate de 2000 de sezlonguri, doua bazine pentru adulti si doua bazine pentru copii.

Pentru copii gasiti un bazin decorat cu pirati si crocodili si patru tobogane cu aterizare in piscina mica.

Preturi. In weekend pretul unui bilet pentru adulti este 35 ron, iar in timpul saptamanii 25 ron. Copiii sub 7 ani, insotiti de parinti intra gratuit.

Oferta lunii. Dupa ora 16, in timpul saptamanii, pretul biletului seste de 15 lei, accesul la strand fiind permis pana la ora 20.00.

Mancare pentru copii gasiti la zona Barbeque si la pizzeria din incinta strandului.

Mai multe informatii gasiti pe www.pool.magic-place.ro

7. Crangasi Aqua Parc – strandul Dambovita

Crangasi Aqua Parc are o capacitate pentru 5000 de persoane, terenuri de fotbal/tenis/baschet, doua bazine olimpice si un bazin cu valuri.

Pentru copii gasiti doua bazine cu adancime mica, tobogane si plaja de nisip.

Preturi. In timpul saptamanii pretul unui bilet pentru adulti este 30 lei, iar in weekend 50 ron. Pentru elevi si studenti pretul este 30 ron.

Oferta. Abonament lunar – 600 ron sau abonament pentru 3 luni – 850 ron, intrarile fiind nelimitate.

Mancare pentru copii gasiti in zona Barbeque dotat cu gratare si un cuptor cu pizza pe vatra, sucuri racoritoare si inghetata.

Mai multe informatii gasiti pe www.crangasiaquaparc.ro

 

8. Strand Cara – strand Titan  

Strandul Cara este o oaza de relaxare in mijlocul Bucurestiului.

Pentru copii gasiti doua bazine de 40 cm adancime, un bazin de 1,40 m si un bazin de 1,80 m adancime. Aveti si un loc de joaca cu un trenulet si alte atractii pentru copii contra-cost.

Preturi. Copiii pana la 120 cm intra gratuit, adultii platesc 20 ron/bilet in timpul saptamanii si 30 ron in weekend, dar sezlongul se inchiriaza 10 ron/sezlong din PVC sau 20 ron/sezlong din lemn. Mai exista posibilitatea de inchiriere pat 40 lei sau baldachin 60 lei.

Mancare pentru copii gasiti la restaurantul si terasa din incinta strandului.

Mai multe informatii gasiti pe www.strandtitan.ro


© imagini: Therme Romania, Club Diplomatic, Divertiland, Strand Tineretului, WaterParke Otopeni, Magic Summer Waves, Crangasi, Strand Cara.

Un comentariu

[+] Adauga un comentariu
  • #1 dragos 19.07.2013 12:56
    Super. Mergem si noi.

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor

Mersul in vacanta presupune si calatoria cu un mijloc de transport, fie el terestru, naval sau aerian si deseori suntem pusi in fata raului de miscare, mai ales in ceea ce ii priveste pe cei mici.

Vacanta cu copiii la Stirile ProTv Vacanta cu copiii la Stirile ProTv

"Ne-am intors de curand din vacanta si m-am gandit sa va povestesc despre Playmobil - un parc de distractii suuuuper, cum zic fetele, in care ziua trece prea repede"...

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.