In avion, cu mic cu mare


Primul zbor cu mic cu mare! Putin infricosator la inceput, dar o situatie normala pana la urma.

In primul rand informati-va cu privire la gratuitati sau reduceri pentru copii, la agentia de turism sau la compania de zbor. E recomandabil ca, daca mergeti prin agentie, sa va interesati si pe cont propriu la transportator de conditiile de zbor si costurile pentru copii, pentru a nu aparea probleme la imbarcare.

Multe companii ofera gratuitate pana la 2 ani, daca micutii stau in bratele parintilor, oferind pernute speciale, centuri dedicate si alte beneficii, daca sunt solicitate din timp. De la 2 ani in sus, copiii au propriul loc, biletul pentru ei fiind mai ieftin cu 10-15% decat cel al adultilor. De la 12 ani, se plateste loc intreg.

Verificati daca in timpul zborului se ofera gustari si ce vor cuprinde acestea. Altfel, fiti pregatiti cu mancare de acasa, impachetata conform normelor. Cereti loc la geam daca aveti un copil mai marisor, interesat in a admira panorama, si unul pe mijloc, daca aveti un bebelus, care necesita schimbare de scutec.

La imbarcare verificati daca nu exista loc special pentru check-in la familiile cu copii si, daca nu, pana incepe procedura, discutati cu personalul ca sa fiti preluati la inceput, pentru a nu testa rezistenta copiilor la statul la coada si a celorlalti pasageri la tipete si alergaturi. Explicati-le copiilor din timp ca si jucaria din brate trebuie sa treaca prin detectorul special si prezentati-le momentul in culori interesante, pentru a fi cooperanti.

Puneti-va in bagajul de mana carticica preferata cu povesti, pernuta sau paturica favorita, si nu uitati nici jucaria iubita de cel mic. Astfel veti fi pregatiti pentru momentul de somn, benefic pentru toate partile interesate. :)

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor

Mersul in vacanta presupune si calatoria cu un mijloc de transport, fie el terestru, naval sau aerian si deseori suntem pusi in fata raului de miscare, mai ales in ceea ce ii priveste pe cei mici.

Vacanta cu copiii la Stirile ProTv Vacanta cu copiii la Stirile ProTv

"Ne-am intors de curand din vacanta si m-am gandit sa va povestesc despre Playmobil - un parc de distractii suuuuper, cum zic fetele, in care ziua trece prea repede"...

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.