Rezervati-va din timp locul la petrecerea de Halloween de la Vila Bran!


La Club Vila Bran, la doi pasi de castelul ce si-a dobandit renumele datorita asocierii cu Dracula si Vlad Tepes, se desfasoara de cativa ani cele mai superpetreceri de Halloween!
Si anul acesta sunteti invitati, cu toata familia, sa petreceti o noapte de pomina, alaturi de Dracula si de alaiul lui. Veti avea parte de un Happy Halloween, cu jocuri de focuri si de artificii de seara pana dimineata, cu tot felul de concursuri si evenimente "ingrozitor" de distractive.
Pachetul Club Vila Bran de Halloween cuprinde cazare si masa festiva, in perioada 1-3 noiembrie 2013.
Preturile sunt de la 67 de euro/persoana/sejur: 2 nopti cazare si masa festiva.
Pentru rezervari timpurii beneficiati de reduceri de 10-20%, pana la 1 august reducerile fiind cele mai semnificative. Mai multe detalii despre oferta gasiti pe www.kidotravel.ro.
Si nu uitati! Costumatia este obligatorie, cu cat mai spectaculoasa, cu atat mai bine!
De pe meniul distractiei la Club Vila Bran: petreceri cu DJ, foc de tabara cu muzica folk si vin fiert, o piesa de teatru si un concert Mandinga!
Va veti intrece in concursuri de: cioplit dovleci, ping pong, tir cu arcul, joc de petanque si multe altele.
Iar cei mici se vor distra alaturi de echipa de animatie a Clubului Vila Bran, care va organiza jocuri si concursuri special pentru ei. Cele mai atractive vor fi Parada Mascotelor, scenetele cu mascote, discoteca celor mici, petrecerile cu clovni si face-painting.
Happy Halloween, alaturi de intreaga familie si de...Dracula, la Club Vila Bran! (image credit: vila bran.ro)

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor Raul de masina, un posibil inamic al vacantelor

Mersul in vacanta presupune si calatoria cu un mijloc de transport, fie el terestru, naval sau aerian si deseori suntem pusi in fata raului de miscare, mai ales in ceea ce ii priveste pe cei mici.

Vacanta cu copiii la Stirile ProTv Vacanta cu copiii la Stirile ProTv

"Ne-am intors de curand din vacanta si m-am gandit sa va povestesc despre Playmobil - un parc de distractii suuuuper, cum zic fetele, in care ziua trece prea repede"...

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.