Sarbatori de iarna in Tara lui Mos Craciun


Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu pentru a ne gandi la o vacanta de vis in Tara lui Mos Craciun, acolo unde atat cei mici, cat si cei mari se pot convinge ca Mosul chiar exista si ca are alaturi o armata de ajutoare ce pregatesc de zor cadourile pe care le gasim sub brad in fiecare dimineata de Craciun.

Cand auzi Laponia, inevitabil te gandesti la un taram inghetat, la Mos Craciun, spiridusi, reni si la toate clipele magice petrecute in copilarie.

Patria lui Mos Craciun este intradevar un taram de basm, desprins parca dintr-o carte de povesti, plin de luminite colorate si cu colindele rasundand la fiecare pas.

In cadrul calatoriei in Laponia se va putea vizita satul lui Mos Craciun, va avea loc o intalnire cu sotia lui Mos Craciun ce va servii vizitatorii cu turta dulce realizata dupa o reteta secreta si delicioasa, se vor putea achizitiona suverniruri si se va vizita atelierul de lucru al spiridusilor.

Noi inca nu am ajuns in Laponia, insa este un „must”, un lucru pe care il avem pe lista noastra de calatorii.

 

Ca si oferte de calatorie, nedorind sa facem reclama nimanui, nu vom posta linkuri, dar va putem spune ca in urma unei mici analize, am observat ca preturile pornesc de la ~1600 euro/ adult si 1231 euro/ copil pentru o perioada de 5 zile.

Si da, este scump, insa ar fi minunat pentru cei mici sa traiasca macar o data in viata o astfel de poveste de iarna, acasa la Mos Craciun, in Laponia. Si sa nu ne oprim la cei mici. Chiar si cei mari si-ar dori sa retraiasca momente speciale din copilarie.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Cum ocupam cat mai bine timpul copiilor nostri in aceasta vara? Cum ocupam cat mai bine timpul copiilor nostri in aceasta vara?

Vacanta de vara este intr-adevar momentul concediilor si al relaxarii, insa noi, cei mari nu putem chiuli chiar tot timpul de la birou. Altfel fiind spus, ce parere aveti despre taberele de vara?

Vacanta cu copiii in Malta Vacanta cu copiii in Malta

M-am intors din Malta saptamana trecuta, unde am avut norocul sa ajung impreuna cu cativa prieteni foarte dragi mie. A fost mai mult o prospectie sa vad daca as putea veni in toamna cu fetele aici.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.