Plaza Romania


Jocurile de alta data - Redescopera farmecul copilariei 1-2 iunie 2013
Impreuna cu partenerii de la Contrapunct, Pompitas Dance School si Pap Tot!, scena Plaza Romania va gazdui o serie de spectacole si workshop-uri tematice dedicate copilariei.
30 mai
19.00 – 20.30 Suflet pentru suflet

Plaza Romania impreuna cu Centrul European pentru prevenirea adictiilor sprijina in cadrul unui eveniment caritabil Gradinita Parohiala Sf Nicolae si 25 de copii aflati in grija parohiei. Evenimentul se bucura de sprijinul HI Q, NICOLA, Andrei Leonte, SOPHIA, Amna, Sunrise, Roxana Marcu impreuna cu multi alti invitati speciali.  
 1 iunie.
14.00- 15.30 – Demonstratii / Concursuri de dans
 15.30 – 20.30 – Contrapunct Show. Jocurile de alta data.
2 iunie.
 14.00 – 19.00 – Contrapunct Show. Jocurile de alta data
 19.00 – 20 .00 – Eveniment in colaborare cu revista "Pap Tot!"                                                                          
27 mai – 3 iunie

Facebook contest – Mini-me
Concurs look-a-like. Se cauta cea mai asemanatoare pereche mama-fiica / tata-fiu din cadrul vizitatorilor Plaza Romania spre a fi premiati!
De asemenea, in perioada 1- 9 iunie, pentru cumparaturi de minim 100 lei articole pentru copii se poate castiga o excursie la Disneyland Paris pentru 3 persoane!

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.