AFI Palace Cotroceni


"Copilarie pentru toti", un eveniment organizat de HHC Romania, in parteneriat cu AFI Palace Cotroceni

Sambata, 1 iunie, de la ora 11.00, in AFI Palace Cotroceni, HHC va organiza un eveniment dedicat strangerii de fonduri pentru a veni in ajutorul copiilor din orfelinate.
Evenimentul va fi prezentat de Sonia Argint Ionescu si va fi difuzat in direct pe TVR 1, timp de 80 de minute. Invitatii speciali vor fi Alexandru Tomescu, Sorin Danescu si trupa Diesel, elevii de la Genesis Collegiate, Trupa Zurli si Mihnea Parauan, un tanar chitarist in varsta de 10 ani. Momentul cel mai important al evenimentului va fi Paganini fusion, sustinut de violonistul Alexandru Tomescu alaturi de trupa Diesel.
Arta si distractie in stil grecesc, de Ziua Copilului
Ministerul de Turism al Greciei - Biroul EOT-Bucuresti, Uniunea Elena din Romania, Touroperatorul Mouzenidis Travel, cu participarea Centrului de Creativitate Benefica impreuna cu invitații sai (elevi și profesori), a Cercului de pictura al Clubului Copiilor din Sectorul 3 și a "Spitalul de jucarii", un proiect al DGASMB
vor organiza pe 1 iunie, incepand cu ora 14.00, si pe 2 iunie, de la 12.00 in apropierea patioarului, o serie de activitati artistice si spectacole.
Sambata, de Ziua Copilului, programul va include Cercul de pictura al Clubului copiilor, "Spitalul de jucarii", proiect al Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, si dansuri elene, sustinute de 80 de dansatori.
Vor prezenta frumoase momente de dans: Ansamblul Zorba - Brasov, Ansamblul Elpis - Constanta, Ansamblul Parnassos - Braila, Ansamblul Olympos - Galati, Ansamblul Orfeas- Ploiesti, Ansamblul Hara - Ploiesti, Cercul de Folclor "Dor și dor cu mine calator", profesor coordonator Anca Nitoiu.

Pas cu pas in arta manufacturii
Sambata si duminica (1-2 iunie)
, de la ora 16.00 si pana la 20.00, copiii vor putea participa la atelierele de manufactura ale Asociatiei "Pas cu Pas". Nu numai cei mici, ci si cei mari vor putea lua parte la aceste sesiuni artistice. Grupurilor de art-terapie li se adauga si sedintele de face painting, alaturi de multe alte activitati surpriza, creandu-le celor mici amintiri de neuitat!

Zorky’s, Planeta Distractiei de 1 iunie!

La Zorky’s Planet, Ziua Copilului se va transforma intr-o experienta unica! Va asteptam, cu mic, cu mare, sa petreceti o zi nemaipomenita, cu distractie fara limite si surprize frumoase. Pe 1 iunie, etajul 1 din AFI Palace Cotroceni va deveni Planeta Distractiei, locul unde copilaria prinde aripi!
Ateliere si animatie la Cinema City
In weekendul 1-2 iunie, Cinema City sarbatoreste copilaria! Daca micutii vostri iubesc natura sau daca vreti sa ii initiati in activitati de protectie a mediului, Cinema City va asteapta cu ateliere cu tematica ecologica. Cei mai mici dintre copii se vor putea bucura de filme de desene animate precum “Aventuri in Zambezia 3D dublat”, “Croods 3D dublat”, “Cinci eroi de legenda 3D dublat” si “Clopotica digital”. Iar pentru cei mai mari, Cinema City a pregatit o selectie speciala a celor mai noi filme, oferindu-le o zi deosebit de incitanta: “Star Trek: In intuneric 3D”, “Grozavul si puternicul Oz 3D”, “Jack si uriasii 3D” si “Iron Man 3 3D”.
Gymboland: destinatia ideala de 1 iunie
Copiii energici si cei cu spirit artistic merg pe 1 iunie, in intervalul orar 11.00 – 19.30, in locul de joaca de la parter, unde au parte de activitati antrenante si distractive. Gymboland din AFI Palace Cotroceni se va transforma intr-un spatiu de joaca si creativitate, in care invitatii speciali vor fi Magicianul, Duffy Duck si Mickey Mouse. Mai mult, copiii vor fi implicati in ateliere de confectionat semne de carte sau la o petrecere cu karaoke si vor putea câstiga multe premii puse in joc.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice. Expozitie Comorile Egiptului Antic. O expunere moderna a celei mai legendare civilizatii antice.

Expozitia "Comorile Egiptului Antic" se desfasoara, in premiera, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei (bulevardul Unirii nr. 22) in perioada 21 martie – 21 iunie 2018.

O noapte printre giganti la muzeul Antipa O noapte printre giganti la muzeul Antipa

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.