Distractie cu familia, in stil italian, la Gardaland


Astazi ma gandesc sa va povestesc despre unul dintre cele mai indragite parcuri tematice pentru copii din Italia, de fapt, chiar cel mai mare. Gardaland se afla pe malul lacului Garda, la doar 22 km de Verona, un plus pentru mami si tati, care pot merge sa faca o poza si sub balconul Julietei.

Oferta Kido Travel
De la 485 de euro pachetul pentru o familie cu 2 copii - cazare si intrare la Gardaland
Pachetul include: cazare cu mic dejun in hotel partener Gardaland, 3 nopti, pentru 2 adulti, 2 copii (varste 3-12 ani), 3 zile bilete de intrare in Gardaland.
Pentru mai multe informatii legate de traseu, popasuri intermediare pe ruta Romania – Gardaland (Italia), trimiteti un mail la contact@kidotravel.ro. Va vom oferi toate datele de care aveti nevoie pentru o vacanta reusita.

Ce facem la Gardaland?
Gardaland este unul dintre cele mai populare parcuri tematice din Europa si a fost deschis in 1975. A devenit unul dintre cele mai mari si mai indragite parcuri de distractii din Italia, oferind vizitatorilor sai 6 roller-coastere si alte 56 de atractii potrivite pentru toate varstele copilariei.
Blue Tornado este un rollercoaster distractive, care va atrage atentia tuturor imediat cum veti pasi pe poarta parcului.
Magic Mountain este un loopingcoaster, este una dintre primele atractii ale parcului, avand un dublu circuit, o spirala dubla si... ce sa mai, veti cobora total ametiti de pe el.
Sequoia Adventure va ridica si cobora cu viteza, va intoarce rasuci pe toate partile, veti simti cu adevarat ce inseamna distractia.

Mammut este cel mai mare roller coaster al parcului si veti putea urca cu totii in el, pentru ca veselia sa fie maxima.
Zonele de joaca sunt: Valea regilor, Corsarii, Tunga, Canioanele, Fuga din Atlantida si Jungla.
Pentru cei mai visatori si pentru cei mai mici membri ai familiei va recomandam: turul parcului, zona Peter Pan, Super Baby si Castelul magicianului Merlin.
Iar anul acesta, invitatii speciali ai parcului sunt personajele din filmul “Madagascar”, leul Alex, pinguinii, dar mai ales Regele Julian punand la cale tot felul de nazdravanii, spre veselia tuturor copiilor mari si mici sositi la Gardaland.

Ce sa mai vizitati in jurul lacului Garda
Micii italieni, dar si turistii care ajung in aceasta parte a Italiei de-abia asteapta sa faca cunostinta cu Prezzemolo, mascota parcului, al carui nume am inteles ca s-ar traduce in romana Patrunjel. Dar regiunea din preajma lacului Garda, care da numele parcului, este plina de spatii dedicate petrecerii timpului in familie, intr-un cadru deosebit.

In apropiere exista si Gardaland Seelife, cu animale marine – se viziteaza in circa 2 ore, Canovaland si Movieland (cu reproduceri de scene din filme, copiilor mai marisori, peste 10 ani, s-ar putea sa le placa mai mult...). La fel e si Parc Natura Safari (Parco Natura Vivo), care se viziteaza in masini, au o colectie de animale salbatice aflate in pericol de disparitie, dar si altele, pe care le puteti observa in mediul lor natural, cat si o sectiune cu dinozauri, pentru pustii pasionati de preistoricele animale. Va ia cam o zi sa il vizitati integral, dar merita intalnirea cu speciile aduse de pe toate continentele.

In timpul verii puteti merge si la Aqualand, cu tobogane, multe piscine, unele cu valuri, un loc perfect pentru a petrece o zi de relaxare in atmosfera de vacanta.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
O zi in Aquaventure Waterpark – Atlantis The Palm Dubai O zi in Aquaventure Waterpark – Atlantis The Palm Dubai

Prima zi din an am petrecut-o la Atlantis The Palm cu plaja, piscine, relaxare, mergand pe principiul "asa cum ne merge in prima zi a anului, sa ne mearga tot anul". :)

Legoland Dubai Legoland Dubai

Legoland Dubai, este un parc de distractii impresionant si printre putinele Legoland-uri din lume care are si waterpark.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.