Fa-ti vacanta la Grand Family Festival


Daca nu aveti nici timp, nici bani suficienti pentru a petrece vacanta de iarna cu copiii la ski sau in "tarile calde", puteti sa le faceti o bucuriile piticilor si sa iesiti impreuna la un film.

In saptamana 6 februarie - 10 februarie 2017, Grand Cinema & More Baneasa lanseaza un program special dedicat vacantei copiilor cu multe filme de animatie si o oferta mai mult decat atragatoare: copiii sub 12 ani intra gratuit, iar adultii platesc 16 ron/bilet.

Deoarece suntem prinsi cu cateva proiecte importante la birou, ne vom bucura si noi de aceasta oferta si deja ne-am facut cateva rezervari pentru saptamana 6-12 februarie 2017.

Va recomand sa verificati ce filme sunt in promotie si la ce ore, deoarece mai ruleaza si alte filme de animatie care nu sunt incluse in oferta.

Programul filmelor, il puteti gasi aici: http://bit.ly/GrandFamilyFestivalFebruarie

Ceea ce mi se pare interesant este ca toate filmele pentru copii vor fi dublate in limba romana, ceea ce ne ajuta sa venim si cu cei mici in cazul in care nu avem cu cine sa-i sa-i lasam.

Ca o noutate, daca sunteti la fel de nerabdatori ca noi sa vedeti filmul “Frumoasa si bestia”, care va avea premiera pe 17 martie 2017, va pot spune ca s-au pus deja biletele in vanzare.

Va doresc o vacanta cu copiii frumoasa, distractiva si relaxanta, iar cei mici sa-si "incarce bateriile" pentru noul semestru de scoala.


Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Vacanta cu copiii la marea noastra in vreme de pandemie Vacanta cu copiii la marea noastra in vreme de pandemie

Dupa atatea luni de stat in casa cu copiii, am dat o fuga la mare in weekend-ul trecut. Atat de mult isi doreau fetele sa mearga la mare, incat au facut si un catecel “Vreau sa merg la mare, sa imi fac bagajul, ca nu l-am mai scos, de aproape tot anul…”.

Un weekend la Porumbacu Treehouse Un weekend la Porumbacu Treehouse

Un weekend petrecut in copac :), intr-o casuta numai a noastra. A fost o surpriza foarte placuta sa vedem peisajul, sa ne bucuram de paraul care trecea prin fata casei sau sa ascultam ciripitul pasarilor.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.