Pescaria lui Matei - un restaurant pentru toata familia


In weekendul trecut am dat o fuga pana la mare sa sarbatorim Ziua Copilului printre castele de nisip. Vremea a fost frumoasa, iar noi ne-am bucurat de un weekend minunat.

Am descoperit un restaurant child-friendly unde vom reveni cu siguranta de fiecare data cand vom ajunge pe litoralul romanesc.

“Pescaria lui Matei”, caci despre acest loc este vorba, este situat in Agigea la aproximativ 3 minute de mers cu masina de Autostrada Soarelui, o oprire numai buna pentru a savura delicii pescaresti inainte de a porni la drum.

Duminica la pranz, cand am ajuns noi, erau foarte multe persoane care asteptau sa se elibereze cate o masa si am fost directionata catre un ospatar care mi-a notat numele si numarul de telefon pe o lista de asteptare, lucru nemaintalnit la un restaurant din Romania.

Mi-au spus ca va dura aproximativ 40 de minute pana ni se va elibera masa si voi fi sunata pe mobil. Am iesit la locul de joaca, ne-am plimbat prin imprejurimi si nici nu ne-am dat seama cand au trecut cele aproximativ 40 de minute. Ne-au sunat si ne-au invitat la masa. Bine organizati!

L-am cunoscut chiar pe Matei, un domn intr-o tinuta sport care ajuta la debarasarea meselor alaturi de ospatari. Chapeau! 

Cand ne-a vazut cu copiii, ne-a pregatit o masa in interior deoarece pe terasa batea destul de tare vantul si s-a gandit sa nu raceasca copiii.

Meniul era in forma de peste, in interiorul lui gaseai informatii despre fiecare peste din meniu, iar pe fiecare pagina era cate o gluma cu pescari.

Ospatarii au fost foarte amabili, iar mancarea a venit destul de repede tinand cont de aglomeratia din restaurant si de pe terasa. Portiile sunt foarte mari, preturile rezonabile, iar mancarea nu cred ca are rost sa va mai povestesc cat de gustoasa este! Fetele au cerut extra portii de mujdei de usturoi, iar in farfurii nu a ramas nimic! La final am primit pana si servetele ude, personalizate cu numele restaurantului, iar fiecare client pleca cu cate ceva de mancare pentru acasa.

Copiii s-au jucat afara la nisip, la spatiul de joaca special amenajat si au vizitat cherhanaua si casutele pescaresti din jurul restaurantului. Afara existau cateva containere - toaleta colantate ca niste acvarii, in cazul in care nu faceau fata cele din interiorul restaurantului.

Cand am plecat, am simtit nevoia sa-l felicit personal pe Matei pentru locul minunat care a reusit sa-l amenajeze in Agigea si sa ma gandesc ca exista si astfel de locuri frumoase, dar de putini stiute! Din acest motiv a aparut si vacantacucopii.ro! :)

Daca ajungeti pe litoralul romanesc, va recomand o oprire la Pescaria lui Matei si va doresc sa va simtiti la fel de bine cum ne-am simtit noi!

Pe curand, vine vacantaaaaaaaa!

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Vacanta cu copiii la marea noastra in vreme de pandemie Vacanta cu copiii la marea noastra in vreme de pandemie

Dupa atatea luni de stat in casa cu copiii, am dat o fuga la mare in weekend-ul trecut. Atat de mult isi doreau fetele sa mearga la mare, incat au facut si un catecel “Vreau sa merg la mare, sa imi fac bagajul, ca nu l-am mai scos, de aproape tot anul…”.

Un weekend la Porumbacu Treehouse Un weekend la Porumbacu Treehouse

Un weekend petrecut in copac :), intr-o casuta numai a noastra. A fost o surpriza foarte placuta sa vedem peisajul, sa ne bucuram de paraul care trecea prin fata casei sau sa ascultam ciripitul pasarilor.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.