Dubai Garden Glow – cea mai mare gradina stralucitoare in intuneric


Pe 7 ianuarie ne-am propus sa stam la soare, la plaja si la balaceala in piscina. Marea era totusi cam rece, dar existau piscine langa plaja cu apa calduta, asa ca puteam sta pe nisip si sa ne balacim in piscina. Sa nu mai spun ca dusurile de pe plaja aveau apa fierbinte.

Spre seara ne-am indreptat catre Glow Garden Dubai, un parc cu foarte multe figurine luminate multicolor. Ne-am achizitionat biletele de la intrare, au fost 65 AED (aprox. 70 RON)/persoana, iar copiii cu varsta sub trei ani puteau intra gratuit insotiti de un adult. Pretul este acelasi atat la intrare, cat si pe site-ul parcului www.dubaigardenglow.com.

Dubai Garden Glow este impartit in 4 mini-parcuri:

- Glow Park: "cea mai mare grădină strălucitoare în întuneric" formata din milioane de becuri economice si din țesături luminoase reciclate;

- Dinosaur Park: "Cel mai mare parc de dinozauri in marime naturala", care are peste 120 de dinozauri animatronici;

- Ice Park: climatul polar în mijlocul deșertului cu multe sculpturi de gheață minunate, acesta se gaseste intr-o hala si are un cost separat;

- Art Park: este contruit recent si este un "Eco-Friendly ART Park" alcătuit din mii de sticle mici reciclabile, vase ceramice și CD-uri.

Biletul este valabil pentru toate mini-parcurile, mai putin Ice Park. Sfatul nostru este sa faceti pe lumina Dinosaur Park, Art Park si Ice Park, iar Glow Park sa-l vizitati cand se intuneca.

Parcul se deschide la ora 16.00 si se inchide la ora 23.00, asa ca aveti timp sa-l vizitati si sa faceti o multime de fotografii. Acolo se intuneca in jurul orei 17.30 si sunt atat de multe figurine luminate atat de frumos, incat vrei sa faci cate o fotografie cu fiecare.

In privinta mancarii, nu prea aveti ce manca, asa ca mai bine va opriti inainte sa mancati intr-un loc mai frumos. Exista 2 chioscuri cu junk-food (hot-dog, gogosele, floricele si vata de zahar), apa si sucuri.

Noi am stat pana la ora inchiderii si ne-am bucurat de fiecare exponat atat la dinozauri, cat si la parcul cu lumini.

Glow Garden Park merita vizitat intr-o vacanta in Dubai, mi se pare unic, frumos si relaxant pentru o seara de concediu!

----

Pentru articolul complet despre vacanta noastra in Dubai, click aici.

----

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Vacanta cu copiii la marea noastra in vreme de pandemie Vacanta cu copiii la marea noastra in vreme de pandemie

Dupa atatea luni de stat in casa cu copiii, am dat o fuga la mare in weekend-ul trecut. Atat de mult isi doreau fetele sa mearga la mare, incat au facut si un catecel “Vreau sa merg la mare, sa imi fac bagajul, ca nu l-am mai scos, de aproape tot anul…”.

Un weekend la Porumbacu Treehouse Un weekend la Porumbacu Treehouse

Un weekend petrecut in copac :), intr-o casuta numai a noastra. A fost o surpriza foarte placuta sa vedem peisajul, sa ne bucuram de paraul care trecea prin fata casei sau sa ascultam ciripitul pasarilor.

Cauta un review



Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.